17 Ağustos 2014 Pazar

Reaksiyon - Eylül'de Star Tv'de! Başlıyor...

Behzat Ç. rolünü başarıyla canlandıran Erdal Beşikçioğlu, Star TV'nin yeni dizisi Reaksiyon ile ekrana geri dönüyor. İşte Reaksiyon dizisinden detaylar ve Reaksiyon dizisinin kadrosu... Star TV yeni dönemde iddialı bir yapım ile ses getireceğe benziyor.


Behzat Ç. rolünü başarıyla canlandıran Erdal Beşikçioğlu, Star TV'nin yeni dizisi Reaksiyon ile ekrana geri dönüyor. İşte Reaksiyon dizisinden detaylar ve Reaksiyon dizisinin kadrosu...
Star TV yeni dönemde iddialı bir yapım ile ses getireceğe benziyor. Eylül'de başlayacak olan Reaksiyon dizisi güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor. Reaksiyon dizisinin en dikkat çeken oyuncusu Erdal Beşikçioğlu. Behzat Ç. dizisi ile büyük bir hayran kitlesi kazanan başarılı oyuncunun Behzat Ç.'den sonra hangi projede yer alacağı merakla bekleniyordu. Peki Reaksiyon dizisinde başka hangi oyuncular rol alacak?
Reaksiyon dizisiyle ilgili Star TV henüz çok bilgi paylaşmış değil ama belli başlı oyuncuların kimler olduğu belli oldu. Reaksiyon dizisinde Erdal Beşikçioğlu'na Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci, Savaş Özdemir ve İbrahim Çelikkol gibi başarılı isimlerden eşlik edecek. İşte Reaksiyon dizisinin oyuncu kadrosundakiler hakkında merak ettikleriniz...
Erdal Beşikçioğlu Kimdir?
5 Ocak 1970 doğumlu Erdal Beşikçioğlu 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun Erdal Beşikçioğlu aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam eden Erdal Beşikçioğlu pek çok tiyatro oyununda, dizide ve filmde rol almıştır. Özellikle canlandırdığı Behzat Ç. rolü ile büyük beğeni toplamıştır.
Selen Soyder Kimdir?
Selen Soyder 2006 yılında Miss Mofel Of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi ve Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Çin Halk Cumhuriyetî'nde Türkiye'yi temsil etti. İlk 5'e giren Soyder'in kıyafeti "En iyi milli kostüm ödülü"nü aldı.
Daha sonra Selen Soyder 2007 yılında Star TV'nin düzenlediği ve 1200 kişinin başvurduğu Türkiye Güzellik Yarışması Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçildi ve akabinde Türkiye'yi Miss World 2007'de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etti ancak İlk 5'e giremedi.
Selen Soyder 2010 yılında FOX TV'de yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde başrolde oynamıştır, canlandırdığı Toprak karakteriyle Lale Devri isimli diziye geçerek Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirmiştir. Selen Soyder İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisidir.
Yurdaer Okur Kimdir?
1974 doğumlu olan Yurdaer Okur, 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü kazandı. Daha Sonra M.S.Ü Devlet Konservatuar'ında yüksek lisans yaptı. 1999'da Genco Erkal ile tanışan Yurdaer Okur, Dostlar Tiyatrosu'na katılarak Yalınayak Sokrates adlı oyunda oynadı. Ardından 2000 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda yevmiyeli oyuncu olarak yer almaya başladı. Yurdaer Okur 2002 yılında kadrolu olarak Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na atandı. 2000 yılından başlayarak Devlet Tiyatroları bünyesinde birçok oyunda yer aldı ve yönetmenlik yaptı.
Nehir Erdoğan Kimdir?
1980 doğumlu Nehir Erdoğan Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu. Nehir Erdoğan kısa bir süre için ABD'de yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştür. Bugüne kadar çeşitli televizyon kanallarında oyunculuk ve sunuculuk yapmış; filmlerde rol almıştır.
İsmail Demirci Kimdir?
1984 doğumlu olan İsmail Demirci Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İsmail Demirci, özellikle Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Erkan rolü ile tanınmıştır. Mor Menekşeler dizisi ve Tut Sözünü, Ben Onu Çok Sevdim filmlerinde rol almıştır.
Savaş Özdemir Kimdir?
1970 doğumlu Savaş Özdemir Yeri İstanbul Eğitim Durumu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Savaş Özdemir Sinekli Bakkal, Adanalı, Avrupa Yakası, Eylül ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi pek çok dizide ayrıca çeşitli televizyon filmlerinde rol almıştır.
İbrahim Çelikkol Kimdir?
Eski model İbrahim Çelikkol oyunculuk konusunda eğitim aldıktan sonra Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'Komiser Şamil Baturay' rolünü canlandırdı. İbrahim Çelikkol daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde oynadı; İffet adlı dizide dfe başrolde yer aldı. Ayrıca 16 Şubat 2012'de gösterime giren Fetih 1453 adlı sinema filminde Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır.


Reaksiyon dizisinin senaristliğini senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Tan bulunuyor. Merakla beklenen Reaksiyon dizisinin proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder